0
Tevreden klanten
0
Producten
0
Verkoop per maand
Young Professionals

Young professionals

Ben je net afgestudeerd of werkzaam bij je eerste baan en wil je werken bij een groeiende organisatie? Lees dan zeker verder. We bieden je de mogelijkheid om je op te trekken aan onze professionals om zo binnen het vakgebied opgeleid te worden. In de breedte oriënteren bij collega’s hoort er uiteraard ook bij. Dit alles in je eigen tempo, zodat we samen bouwen aan een prettige werkomgeving waar jij kunt groeien.

Stapje extra

Onze young professionals zetten net dat stapje extra om het meeste uit hunzelf te halen. Bij Itannex geloven we namelijk in mogelijkheden creëeren en kansen pakken. Spreekt dit jou aan? Check dan onze vacatures.

In je waarde

Om jou te ondersteunen in je carrièreontwikkeling stippelen we samen een ontwikkelroute uit. We proberen jouw talenten zo goed mogelijk te benutten en laten jou hierbij altijd in je waarde.

Professionals

Ben je zelf startend en weet je precies wat je wil? En wil je onderdeel zijn van een groeiende organisatie vol met talent? Dan is Arkance Systems wat voor jou. Ook als je de volgende stap wilt maken in je carrière kijken we graag met jou wat er mogelijk is. Zolang jij maar wilt, zijn er mogelijkheden genoeg. Een beetje lef hoort er dus ook bij.

Als professional wil je niet alleen werken aan uitdagende projecten, je wilt ook kunnen door ontwikkelen en terug kunnen vallen op kundige collega’s. En dat kan Arkance Systems jou bieden.

professionals

Een krachtige functie

Wij vertellen jou niet wat je moet doen. Je werkt met een gezamenlijk doel en bepaalt zelf welke richting je op wilt en hoe je het wilt aanpakken. Wij geloven in jouw intrinsieke motivatie om telkens een stapje extra te zetten.

Carrièremogelijkheden

Om jou te ondersteunen in je carrièreontwikkeling stellen we gezamenlijk een ontwikkelplan op die jou op de proef stelt. We halen het beste uit jou naar boven, maar laten jou hierbij altijd in je waarde.

Studenten

Studenten

Ben jij ambitieus en gedreven? Studeer je aan een Hogeschool of Universiteit en wil je tijdens je studie al kennismaken met het bedrijfsleven? Wij hebben stage- of afstudeeropdrachten zodat je tijdens je studie al kunt ervaren of het voor jou een start van je carrière kan zijn! Onze professionals zullen je tijdens de stage- of afstudeeropdracht begeleiden en de nodige kennis bijbrengen. Je kunt hierna voor jezelf toetsen of dit de juiste route is.

Vrijheid

Om te kunnen ontdekken wat je leuk vindt heb je ruimte nodig om te proberen en om fouten te maken. Vrijheid in werkzaamheden en de laagdrempelige cultuur zijn cruciaal om te kunnen ontdekken waar jij energie van krijgt.

Laagdrempelig

We geloven in korte lijnen en een laagdrempelige cultuur. We zijn daarom ook erg benieuwd naar jouw input!

Neem de next step

Onze young professionals starten of vervolgen hun carrière bij Itannex.
Wij zorgen voor begeleiding om het meeste uit jou te halen. Durf jij te groeien?

Een team waar je op kunt bouwen

Een team waar je op kunt bouwen
Een team waar je op kunt bouwen
Kennisniveau van medewerkers
Kennisniveau van medewerkers
Bouwen aan je carrière
Bouwen aan je carrière
Opleidingen en trainingen
Opleidingen en trainingen
Lunch op kantoor
Lunch op kantoor
Verticaal en horizontaal groeien
Verticaal en horizontaal groeien
Ontspanning
Ontspanning

Vacatures

Marketeer

De maakindustrie in Nederland verandert in een rap tempo. Producten moeten sneller en goedkoper worden geproduceerd. Het afzetgebied...

SBB erkend leerbedrijf

De maakindustrie in Nederland verandert in een rap tempo. Producten moeten sneller en goedkoper worden geproduceerd. Het afzetgebied...

  Staat er geen geschikte vacature voor jou tussen?

  Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Neem contact met ons op en ontdek of jij bij Arkance Systems past!

  Sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.