Product Design & Manufacturing Collection

De Autodesk Product Design & Manufacturing Collection is een geïntegreerde set professionele toepassingen die iedereen, van concept tot productie, toegang biedt tot gedeelde tools om uw productontwikkelingsproces te stroomlijnen.

 • Maak hoogwaardige productontwerpen en productiesysteemlay-outs
 • Breid productmogelijkheden uit en voorkom fouten
 • Koppel uw team en uw gegevens van het ontwerp tot de productie

Stap binnen in de wereld van Industrie 4.0 en versnel uw productontwerp- en productieprocessen

Simuleren – Ontwerpen – Produceren.
Het gebruik van één enkel model – digitale mockup – gedurende uw industriële proces zorgt voor optimale resultaten en geautomatiseerd beheer van precisieproductie.

Gegevensbeheer, een belangrijk onderdeel van elk industrieel proces, wordt geautomatiseerd dankzij deze softwaresuite die uw CAD-stuklijsten omzet in productstuklijsten om alle productieprocessen van ontwerp tot productie te controleren.

PDM Collection oplossingen

  Inventor Professional
De CAD-software van Inventor Professional biedt hoogwaardige tools voor werktuigbouwkundig 3D-ontwerp, documentatie en productsimulatie. Werk efficiënt met een krachtige combinatie van parametrische, directe, vrije en op regels gebaseerde ontwerpmogelijkheden.

 

  AutoCAD: ontwerpen in 2D en 3D
AutoCAD is software voor computer-aided design (CAD) die architecten, ingenieurs en bouwprofessionals gebruiken om nauwkeurige 2D- en 3D-tekeningen te maken.

                                   

  Fusion 360
Fusion 360 combineert industriële en werktuigbouwkundige ontwerpen, simulatie, samenwerking en vervaardiging in een geïntegreerde concept-naar-productie-toolset. Maak een einde aan uw onsamenhangende productontwikkelingsproces. Met één, uniform platform worden de stappen in uw workflow vereenvoudigd.

 

  NavisWorks Manage
NavisWorks is een uitgebreide oplossing voor projectcoördinatie die analyse, simulatie en communicatie omtrent ontwerpen en constructies ondersteunt. Maak gestructureerde 3D-ontwerpmodellen en projectschema’s en identificeer knelpunten tijdens het ontwerpproces met behulp van clash detection. NavisWorks Manage is een set van functionaliteiten om de eerste fasen van het project gemakkelijk te coördineren.

 

  Inventor Nastran
Inventor Nastran levert finite element analysis (FEA) tools voor ingenieurs en analisten. Simulatie omvat meerdere soorten analyses, zoals lineaire en niet-lineaire spanning, dynamica en warmteoverdracht.

 

  Inventor CAM
Inventor CAM-software vereenvoudigt de bewerkingsworkflow met in de CAD ingebouwde 2,5-assige tot vijf-assige frees-, draai- en freesdraaimogelijkheden.

 

  3ds Max
3ds Max biedt een rijke en flexibele toolset aan om hoogwaardige ontwerpen met volledige artistieke controle te creëren. Deze software wordt voornamelijk gebruikt in de wereld van media en entertainment.

 

  Vault Basic
Vault is software voor productgegevensbeheer die de productiviteit bevordert. Iedereen werkt op basis van een centrale bron met georganiseerde gegevens, zodat teamleden kunnen samenwerken, fouten worden beperkt en tijd wordt bespaard.

 

  ReCap Pro
Met ReCap Pro kunt u de ruwe gegevens van een 3D-laserscanner converteren naar het puntwolkformaat dat door AutoCAD, Revit, Inventor en andere toepassingen van Autodesk kan worden gelezen. Naast gegevens omzetten kunt u ReCap Pro gebruiken om puntenwolken op te schonen, bij te snijden en te visualiseren.

 

  Factory Design Utilities
Fabrieksontwerpsoftware voor het plannen, ontwerpen en installeren van een efficiënte productielay-out.

 

  Inventor Tolerance Analysis
Analysesoftware voor tolerantiestapels om de impact van dimensionele variatie te bepalen.

 

  Inventor Nesting
Inventor-nestsoftware voor waarheidsgetrouwe vormen om het rendement van grondstoffen te optimaliseren.


  HSMWorks
Geïntegreerde CAD/CAM-oplossing voor 2,5 tot 5 as voor SOLIDWORKS.

 

  Autodesk Rendering
Snelle rendering met een hoge resolutie in de cloud.

 

  Autodesk Drive
Cloudopslag die werkt in combinatie met CAD-bestanden voor individuen en kleine teams.

Bekijk hier het overzicht van de Collection.

Wat u met de collectie kunt doen

Ontdek hoe u met de collectie uw meest ambitieuze ideeën tot leven kunt laten komen, efficiënter kunt samenwerken, routinetaken kunt automatiseren en uit meer ontwerpopties dan ooit tevoren kunt kiezen.

 • Maak snel complete productmodellen
  Van één onderdeel tot enorme assemblages: modelleer en documenteer uw producten op intuïtieve wijze met professionele 3D-functionaliteiten voor parametrische ontwerpen en 2D-toolsets voor concepten.
 • Zeer efficiënte productielijnen
  Conceptualiseer productielijnlay-outs m.b.v. bekende 2D-workflows die automatisch kunnen worden omgezet in gedetailleerde 3D-modellen, zodat belangrijke ontwerpbeslissingen kunnen worden genomen.
 • Breng uw idee over met prachtige visualisaties
  Breng uw ontwerp duidelijk over met hoogwaardige afbeeldingen en animaties die rechtstreeks door uw 3D-model worden gegenereerd voor gebruik in ontwerpbeoordelingen, documentatie en verkoop- en marketingmateriaal.
 • Stroomlijn de overstap naar productie
  Stel efficiënte processen op zodat u naadloos kunt overschakelen van ontwerp naar productie met de geïntegreerde tools voor het genereren van multi-as toolpaden en plaatmetalen nesten.

De meestgestelde vragen over de PDM Collectie

Hoe kan ik de collectie uitproberen?

Om de collectieproducten te proberen, downloadt u de gratis testversie van 30 dagen voor alle producten waarin u geïnteresseerd bent. Op die manier downloadt u alleen wat u nodig hebt. Bovendien kunt u zoveel collectieproducten als u wilt, tegelijk testen.

Wilt u de software 30 dagen gratis proberen? Download deze dan via onze download-pagina.

Hoe zijn producten in de collectie geïntegreerd?

Veel van de collectieproducten zijn volledig in Inventor geïntegreerd. Deze producten breiden de professionele modelleertoolset uit met geavanceerde simulatie, CAM, tolerantieanalyse, fabrieksontwerp en geautomatiseerd nesten. Voor andere producten kunt u eenvoudig gegevens uitwisselen met gebruikelijke bestandsindelingen of native import of export.

Wat als we niet elk collectieproduct nodig hebben?

Alleen de producten gebruiken die u nodig hebt, levert u de meeste meerwaarde op. Ook als u slechts twee of drie van de collectieproducten gebruikt, kunt u al veel geld besparen doordat u uw bedrijfsmogelijkheden uitbreidt en projecten sneller afrondt.

Kan ik van een individueel product op een collectie overstappen?

Gebruikers met een abonnement van een of meer jaar op de meeste afzonderlijke producten of suites kunnen overstappen op een collectie. Ontdek hoe.

Is technische ondersteuning of helpdesk mogelijk?

Bij elk Autodesk-abonnement krijgt u het Standard Plan. Hiermee heeft u recht op een (beperkt) basispakket aan hulp. De communicatie is in het Engels en alleen telefonisch buiten kantooruren (de helpdesk is in de Verenigde Staten).

Het Premium Plan biedt u voor een gering bedrag uitgebreidere hulp, waarbij vooral de telefonische bereikbaarheid beter is. Lees hier meer over de verschillen tussen het Standard Plan en het Premium Plan.

Maakt u liever gebruik van Nederlandstalige ondersteuning, technische mensen die uw vakgebied verstaan én ook nog eens bereikbaar zijn tijdens reguliere, Nederlandse kantooruren? Dan is ons Helpdesk Abonnement de beste keuze.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
 • *Stel uw eigen pakket samen

  Selecteer een abonnement:

  • Product Design & Manufacturing Collection abonnement - 1 jaar

   2.965,00
   SKU: 3942115

  Opleidingen

  Helpdesk en ondersteuning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Gerelateerde producten

Download Autodesk software

Wilt u Autodesk-software gratis uitproberen? Download dan de 30-dagen-gratis-testversie en ga meteen aan de slag. Gratis Volledige functionaliteit...

Revit

Revit is dé BIM-ontwerpapplicatie voor de bouw en wordt gebruikt door architecten, bouwbedrijven, aannemers, adviesbureaus, installateurs en fabrikanten....

AutoCAD

AutoCAD staat wereldwijd bekend als dé betrouwbare oplossing voor professionele 2D- en 3D-ontwerpers en -tekenaars. Met vele miljoenen...

Enscape

Enscape is dé visualisatietool voor Revit en SketchUp Pro. Dankzij de plug-in om realtime te renderen, visualiseert u...

AutoCAD Plant 3D

AutoCAD Plant 3D is speciaal ontworpen voor ingenieurs en ontwerpers die betrokken zijn bij de realisatie van complexe...

AutoCAD Mechanical

Wil je jouw 2D-ontwerpproces drastisch verbeteren? Wacht dan niet langer en ontdek waarom zovele ontwerpers en tekenaars overstappen...

  Ontdek hoe je producten kunt configureren en BIM-content creëert