On Demand Webinar ‘Werken met KLIK-WIN’

On-demand
On demand

Aanpassen: Datum Locatie

IndustrieInfrastructuur
NiveauBasis
Duur45 min.

Bent u een professional op het gebied van infrastructuur of civiele techniek? En verwerkt u KLIC-meldingen, werkt u met KLIC-WIN of gaat u dat doen? Dan weet u waarschijnlijk dat er de afgelopen tijd veel gebeurd is op dit gebied. Met het webinar ‘Werken met KLIK-WIN’ bent u weer helemaal bij, ook op het gebied van software en applicaties.

Dit mag u verwachten van het webinar ‘Werken met KLIC-WIN’

Sinds 2 januari 2019 levert het Kadaster KLIC-meldingen gebaseerd op de nieuwe KLIC-WIN structuur. Sinds 1 juli van dat jaar zijn netbeheerders verplicht om informatie als vectordata aan te leveren. En op 1 maart 2020 is het Kadaster zelfs gestopt met het leveren van rasterdata. Tijdens het webinar ‘Werken met KLIC-WIN’ ontdekt u wat dit allemaal voor u betekent.

U leert wat KLIC-WIN is en wat de overgang naar het gebruik van vectorthema’s voor u betekent. Daarnaast informeren we u over de beëindiging van InfraCAD Lite en hoe u overstapt naar InfraCAD Map Desktop. Deze applicatie verwerkt niet alleen KLIC-meldingen, maar ook topografische ondergronden (BGT) en luchtfoto’s. Daarnaast importeert InfraCAD Map Desktop kadastrale grenzen en plaatst het hoogtelabels.

Inhoud

Tijdens het webinar ‘Werken met KLIC-WIN’ komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • KLIC-WIN, wat is dat?
  • Voordelen van KLIC-WIN
  • De gevolgen voor InfraCAD Lite
  • Wat is InfraCAD Map Desktop?
  • Voordelen van InfraCAD Map Desktop
  • De overgang van InfraCAD Lite naar InfraCAD Map Desktop

Gerelateerde producten

InfraCAD

InfraCAD is de meest gebruikte CAD applicatie voor het werken met de Nederlandse CAD Standaard (NLCS). InfraCAD biedt...

InfraCAD Map

InfraCAD Map is een krachtige AutoCAD gebaseerde applicatie om geo-informatie (PDOK) en KLIC-WIN meldingen op eenvoudige wijze te...

    Ontwerp en bouw met de geïntegreerde AEC-tools en -workflows

    Ontdek hoe u met de Autodesk AEC-collectie uw meest ambitieuze ideeën tot leven kunt laten komen, efficiënter kunt samenwerken, routinetaken kunt automatiseren en uit meer ontwerpopties dan ooit tevoren kunt kiezen.