InfraCAD Map

InfraCAD Map is een krachtige AutoCAD gebaseerde applicatie om geo-informatie (PDOK) en KLIC-WIN meldingen op eenvoudige wijze te verwerken naar een AutoCAD tekening. Zo kan bijvoorbeeld de BGT worden gebruikt om snel een actuele ondergrond in je ontwerptekening te creëren.

 • BGT/IMGeo importeren in AutoCAD (conform NLCS)
 • Kadastrale kaart importeren in AutoCAD (conform NLCS)
 • TOP10NL importeren in AutoCAD (conform NLCS)
 • Luchtfoto’s en achtergrondkaarten plaatsen in AutoCAD
 • AutoCAD tekening exporteren naar Google Earth
 • KLIC-WIN importeren in AutoCAD (conform NLCS)

14 day free trial

Access and manage all AGACAD products in Revit

Waarom AutoCAD LT wereldwijd marktleider is

Wilt u digitaal ontwerpen, maar heeft u geen behoefte aan 3D-mogelijkheden, extra applicaties of netwerklicenties? Dan is AutoCAD LT de beste keuze. Deze applicatie is bijzonder gebruiksvriendelijk en dankzij de vele tijdbesparende functies voert u uw werkzaamheden snel en efficiënt uit.

AutoCAD LT is een zeer betrouwbare applicatie, die gebaseerd is op de beproefde AutoCAD-technologie. U opent, maakt en bewerkt eenvoudig CAD-tekeningen en versnelt uw werkproces met de slimme 2D-tools. Gebruik de kracht van eenvoud, gebruik de kracht van AutoCAD LT!

Inclusief AutoCAD Web App en AutoCAD Mobile App

Met de AutoCAD Web App en AutoCAD Mobile App bekijkt, maakt en bewerkt u tekeningen in de cloud, waar en wanneer u dat wil. U heeft direct toegang tot al uw projecttekeningen en deelt deze eenvoudig met teamleden en andere belanghebbenden.

Papieren bouwtekeningen zijn niet meer nodig. En dat is handig voor uitvoerders, onderaannemers en andere werklieden die op locatie werken. Geen volle tekeningdozen of zware projectmappen meer! De meest courante projectgegevens zijn altijd direct beschikbaar.

AutoCAD LT: de belangrijkste voordelen op een rij

 • U profiteert van krachtige functionaliteiten voor 2D-ontwerp en documentatie.
 • U werkt met het DWG-bestandsformaat: internationaal het meest gebruikte bestandsformaat voor 2D CAD-tekeningen.
 • Uw tekeningen zijn uitwisselbaar met vrijwel alle CAD- en BIM-applicaties.
 • De interface is zeer gebruiksvriendelijk.

De belangrijkste functionaliteiten van AutoCAD LT op een rij.

AutoCAD LT is een prijsvriendelijke tekenapplicatie met innovatieve 2D-tools voor het vervaardigen van technische tekeningen, accuraat en snel. Gebruik de verbeterde workflows op uw (mobiele) werkstation, tablet of telefoon.

 • Maak en bewerk tekeningen in 2D.
 • Voorzie tekeningen van maatvoering, tekst, verwijzingen en tabellen.
 • Pas de lint- en gereedschapspaletten toe en pas ze naar wens aan.
 • Importeer PDF-bestanden en voeg ze toe in uw tekening.
 • Gebruik gegevens uit DGN-bestanden en Bing Kaarten en deel ze.

Wat is er nieuw in AutoCAD LT 2020 en 2021

Ontdek de nieuwste functies in AutoCAD LT® 2020 en AutoCAD LT ® 2021, inclusief het nieuwe Xref-vergelijken, tekeningengeschiedenis en workflows voor desktop, web en mobiel.

De meestgestelde vragen over AutoCAD LT

Kan ik de software testen voordat ik deze aanschaf?

Jazeker, dat kan!

U kunt (de meeste) Autodesk-software 30 dagen gratis proberen. Het is echter niet toegestaan om de testversie commercieel te gebruiken. De testperiode verlengen is ook niet toegestaan.

Wilt u de software 30 dagen gratis proberen? Download deze dan via onze download-pagina.

Kan ik AutoCAD LT ook kopen?

Nee, dat kan helaas niet.

In het verleden was het inderdaad zo dat u Autodesk producten kon kopen. Autodesk is enkele jaren geleden echter overgestapt naar een abonnementenmodel.

Welke cursus heb ik nodig om met AutoCAD LT te leren werken?

Heeft u geen ervaring met AutoCAD (LT), dan adviseren wij u om een AutoCAD Basiscursus te volgen.

Heeft u wel ervaring, maar heeft u het al lang niet meer gebruikt óf heeft u alleen ervaring met een oudere versie? Kies dan voor de AutoCAD Opfriscursus.

Zijn oude .DWG-tekeningen nog te openen? Of van andere applicaties?

Ja, dat is mogelijk.

Elke nieuwe AutoCAD-versie ondersteunt alle voorgaande versies. Oudere AutoCAD-applicaties kuinnen echter geen .DWG-bestanden openen van nieuwe AutoCAD-versies.

Ook is het mogelijk om tekeningen te openen die gemaakt zijn met andere CAD-softwareprogramma’s, mits u deze tekeningen kunt opslaan of exporteren als DWG- of DXF-bestanden.

Tenslotte: AutoCAD LT kan ook 3D DWG-tekeningen openen, maar heeft geen tools om daadwerkelijk in 3D te navigeren.

Wat zijn de verschillen tussen AutoCAD LT en AutoCAD?

Met betrekking tot functionaliteit zijn er een aantal verschillen tussen AutoCAD LT en AutoCAD. De vijf belangrijkste hebben we hieronder op een rijtje gezet:

 • AutoCAD biedt 2D en 3D functionaliteiten, AutoCAD LT alleen 2D
 • AutoCAD ondersteunt AutoLISP, AutoCAD LT niet
 • AutoCAD ondersteunt Add-In Apps en API’s, AutoCAD LT niet
 • AutoCAD ondersteunt extraheren van objectgegevens naar tabellen, AutoCAD LT niet
 • AutoCAD ondersteunt het hanteren en bewaken van CAD-normen, AutoCAD LT niet

Als u wilt weten welke verschillen er nog meer zijn, dan verwijzen we u graag door naar de Autodesk-pagina Vergelijk AutoCAD met AutoCAD LT

Wat zijn de verschillen tussen AutoCAD LT voor de Mac en de Windows versie?

AutoCAD LT voor de MAC is uiteraard specifiek ontwikkeld voor de Mac. In de basis bevatten beide applicaties dezelfde functionaliteiten. Er zijn echter een klein aantal features die bij de een dan wel bij de ander, niet voorkomen. Meer informatie vindt u op de Autodesk-pagina ‘Vergelijk AutoCAD LT met AutoCAD LT voor Mac’.

Is AutoCAD LT geschikt voor BIM?

AutoCAD LT kan gebruikt worden om 2D-onderleggers te maken voor BIM-projecten, maar daar houd het wel bij op. Wilt u echt met de BIM-workflow aan de slag, dan is Revit de beste keuze.

Ondersteunt AutoCAD LT LISP of andere extensies?

Nee. Deze functionaliteit is niet aanwezig. Heeft u dit toch nodig? Kies dan voor AutoCAD. U krijgt dan overigens niet alleen AutoCAD, maar ook de speciale toolsets die afgestemd zijn op uw vakgebied. Erg handig!

Is het mogelijk om AutoCAD LT (virtueel) op een netwerk te installeren?

Dit is mogelijk, maar er zijn voorwaarden aan verbonden. Neem contact met ons op voor meer informatie: 085 – 30 30 000

Is technische ondersteuning of helpdesk mogelijk?

Bij elk Autodesk-abonnement krijgt u het Standard Plan. Hiermee heeft u recht op een (beperkt) basispakket aan hulp. De communicatie is in het Engels en alleen telefonisch buiten kantooruren (de helpdesk is in de Verenigde Staten).

Het Premium Plan biedt u voor een gering bedrag uitgebreidere hulp, waarbij vooral de telefonische bereikbaarheid beter is. Lees hier meer over de verschillen tussen het Standard Plan en het Premium Plan.

Maakt u liever gebruik van Nederlandstalige ondersteuning, technische mensen die uw vakgebied verstaan én ook nog eens bereikbaar zijn tijdens reguliere, Nederlandse kantooruren? Dan is ons Helpdesk Abonnement de beste keuze.

Welke PC of laptop is geschikt voor het werken met AutoCAD LT?

De systeemvereisten die Autodesk publiceert zijn de minimale systeemvereisten. Hoewel een (mobiel) werkstation in eerste instantie prima zal werken horen we van klanten vaak dat de prestaties al vrij snel zakken. Daarom bieden we (mobiele) werkstations aan die specifiek voor AutoCAD LT zijn samengesteld, én met gemak een aantal jaren optimaal zullen presteren.

Meer informatie vindt u bij HP Workstations voor CAD en BIM. Heeft u liever persoonlijk contact? Ook dat kan! Bel ons: 085 – 30 30 000.

Is technische ondersteuning of helpdesk mogelijk?

Bij elk Autodesk-abonnement krijgt u het Standard Plan. Hiermee heeft u recht op een (beperkt) basispakket aan hulp. De communicatie is in het Engels en alleen telefonisch buiten kantooruren (de helpdesk is in de Verenigde Staten).

Het Premium Plan biedt u voor een gering bedrag uitgebreidere hulp, waarbij vooral de telefonische bereikbaarheid beter is. Lees hier meer over de verschillen tussen het Standard Plan en het Premium Plan.

Maakt u liever gebruik van Nederlandstalige ondersteuning, technische mensen die uw vakgebied verstaan én ook nog eens bereikbaar zijn tijdens reguliere, Nederlandse kantooruren? Dan is ons Helpdesk Abonnement de beste keuze.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
 • Stel uw eigen pakket samen

  Selecteer een abonnement:

  • InfraCAD Map abonnement - 1 jaar

   499,00
   SKU: IFCDMP-HN12

  Helpdesk en ondersteuning

Gerelateerde producten

Download Autodesk software

Wilt u Autodesk-software gratis uitproberen? Download dan de 30-dagen-gratis-testversie en ga meteen aan de slag. Gratis Volledige functionaliteit...

Revit

Revit is dé BIM-ontwerpapplicatie voor de bouw en wordt gebruikt door architecten, bouwbedrijven, aannemers, adviesbureaus, installateurs en fabrikanten....

AutoCAD

AutoCAD staat wereldwijd bekend als dé betrouwbare oplossing voor professionele 2D- en 3D-ontwerpers en -tekenaars. Met vele miljoenen...

Enscape

Enscape is dé visualisatietool voor Revit en SketchUp Pro. Dankzij de plug-in om realtime te renderen, visualiseert u...

AutoCAD Plant 3D

AutoCAD Plant 3D is speciaal ontworpen voor ingenieurs en ontwerpers die betrokken zijn bij de realisatie van complexe...

AutoCAD Mechanical

Wil je jouw 2D-ontwerpproces drastisch verbeteren? Wacht dan niet langer en ontdek waarom zovele ontwerpers en tekenaars overstappen...

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Vraag aan