Als CAD- en BIM-specialist stellen wij voor iedere applicatie en toepassing de beste hardware samen. Hapert uw (mobiel) werkstation of grafische kaart regelmatig en bent u daardoor niet productief? Test uw software en project dan met onze hardwareoplossingen van HP en ervaar hoe het is om zorgeloos en onafgebroken uw werkzaamheden te kunnen doen. Bespaar uzelf veel irritatie, verkort uw projectduur of haal eindelijk die deadline. Schrijf u nu in voor de HP Workstation Testdagen, neem uw eigen software, project of bestand mee en ervaar het verschil!

Zien is geloven!

Wilt u met eigen ogen zien hoe onze hardware met uw software of project werkt en dit vergelijken met uw huidige workstation of hardware?

De aanschaf van een (mobiel) werkstation of videokaart is een grote investering en u wilt zeker weten of de aangeboden oplossing ook daadwerkelijk werkt. Geen gladde marketingpraatjes, maar zichtbare resultaten! Tijdens de HP Workstation Testdagen heeft u de mogelijkheid om uw eigen software, project of bestand mee te nemen en deze te testen op een geschikt HP (Mobile) Workstation of videokaart.

Wij gaan de uitdaging aan!

Neem uw zwaarste BIM project mee, uw grootste Point Cloud, of wellicht een Virtual Reality omgeving. Tijdens de HP Workstation Testdagen zijn er geen mooie, vooropgezette demo’s die de indruk geven dat alles kan. U neemt uw eigen project mee en zit zelf aan de knoppen zodat u eigenhandig de prestaties kunt ervaren. U zorgt voor de uitdaging, wij voor de geschikte hardware…en een lekker kopje koffie.

Wij helpen u graag om het juiste systeem te kiezen

Als ervaringsdeskundige kunnen we u helpen te achterhalen waarom uw pc traag is of in het ergste geval, zelfs vastloopt. Ook vragen over Single-Core, Multi-Core, videokaarten, monitoren, geheugen of renderen met de CPU, GPU of beide, beantwoorden wij met plezier en vinden we samen met u de meest geschikt oplossing voor de laagste prijs.

Gratis inschrijven

Om u voldoende tijd en mogelijkheid te geven om de workstations te testen vragen wij u in te schrijven via het formulier. Een van onze medewerkers neemt contact met u op om een afspraak in te plannen.