Fusion 360 Manage

Autodesk Fusion 360 Manage ondersteunt en borgt product- en projectontwikkelings-processen en verbetert de samenwerking. Het platform beheert al u product -en projectinformatie, van idee tot recyclen. U hoeft geen verschillende systemen te raadplegen. Alle informatie is via 1 systeem direct voorhanden.

 • Fusion 360 Manage – beheer van de gehele levenscyclus van producten en projecten.
 • Het platform stelt de juiste informatie, op het juiste moment voor iedereen beschikbaar.

Autodesk Fusion 360 Manage, een cloud-gebaseerde product lifecycle management (PLM) oplossing dat gebruikt wordt als fundament voor het vastleggen van alle product- en/of projectinformatie en samenwerken te vereenvoudigen voor u en uw partners en leveranciers.

Fusion 360 Manage ondersteunt bij het versnellen, verbeteren en beheren van de productontwikkeling over het gehele bedrijfsproces. Op tijd leveren en tegelijkertijd de kwaliteit borgen hangt onder andere af van de mate van stroomlijnen van diverse processen.

Fusion 360 Manage, een cloud-gebaseerde PLM-oplossing stelt u in staat om:

 • Blijf op de hoogte van de voortgang
  Fusion 360 Manage biedt real-time toegang tot alle product data, wijzigingen, stuklijsten en alle andere essentiële informatie over het product, het project en het proces. Deze informatie wordt gepresenteerd in een dashboard zodat u overzicht hebt en direct kunt acteren.
 • Elimineer knelpunten
  De oplossing biedt alle mogelijkheden voor het definiëren, borgen en automatiseren van processen. Knelpunten worden direct zichtbaar waardoor besturen en direct ingrijpen op basis van feiten plaatsvindt.
 • Volledige traceerbaarheid
  Informatie- en procesbeheer zijn essentieel om te voldoen aan de complexe nationale en internationale veiligheid (OSHA) en kwaliteit (ISO). Acteer op auditvragen met directe toegang tot kwaliteitsgegevens en productontwikkelings geschiedenis.
 • Inzicht in stuk- en materiaallijsten
  Configureer en beheer gestructureerde stuklijsten (BOM’s) met krachtige mogelijkheden van bijvoorbeeld classificatie, BOM-vergelijking en configureerbare vrijgave processen.
 • Neem controle over de wijzigingen
  Fusion 360 Manage biedt moderne ‘Change Management’ mogelijkheden voor het beheren van relatief eenvoudige tot zeer complexe wijzigingsprocessen. Houdt overzicht van alle wijzigen op uw producten en projecten.
 • Versnel innovatie en samenwerking
  Beheer een steeds complexere toeleveringsketen, elimineer overbodige e-mail en werk samen met uw klanten en leveranciers in een veilig en altijd beschikbaar PLM-systeem.
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
 • Stel uw eigen pakket samen

  Selecteer een abonnement:

  • Vault PLM Professional abonnement - 3 jaar, 25 gebruikers

   76.410,00
   SKU: 5552768

  Helpdesk en ondersteuning

  • Helpdesk abonnement - 3 jaar, 25 gebruikers

   18.562,50

   Helpdesk abonnement - 1 jaar

   SKU: H4110-3jaar-25G-1

  Meer informatie helpdesk

  Installatie en instructie

  Om de door u gekochte software zo snel mogelijk in gebruik te nemen, bieden wij u de installatiehulp. Installatiehulp is een uur technische ondersteuning op afstand om uw licentie zo snel mogelijk werkzaam te krijgen. Dit is uitermate geschikt voor Single-user licenties. Ook het aanpassen van een bestaande Licentie-file, voor het toevoegen van een Multi-user licentie valt onder Installatiehulp.

  Waarom installatiehulp?

  • Snel met uw software aan de slag
  • Gemakkelijk
  • Betrouwbaar

  Belangrijk bij de installatie

  • Uw werkstation moet voldoen aan de systeemeisen die Autodesk voorschrijft
  • Het werkstation dient ingelogd te zijn met admin rechten
  • Virusscanners/firewalls dienen uitgeschakeld te zijn
  • Inloggegevens van de contractmanager voor manage.autodesk.com of de aanwezigheid van de contractmanager
  • Serverinstallatie op afstand - 8 uur

   640,00
   SKU: H4110-serverinstallatie-op-afstand-8u-

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Gerelateerde producten

Download Autodesk software

Wilt u Autodesk-software gratis uitproberen? Download dan de 30-dagen-gratis-testversie en ga meteen aan de slag. Gratis Volledige functionaliteit...

Revit

Revit is dé BIM-ontwerpapplicatie voor de bouw en wordt gebruikt door architecten, bouwbedrijven, aannemers, adviesbureaus, installateurs en fabrikanten....

AutoCAD

AutoCAD staat wereldwijd bekend als dé betrouwbare oplossing voor professionele 2D- en 3D-ontwerpers en -tekenaars. Met vele miljoenen...

Enscape

Enscape is dé visualisatietool voor Revit en SketchUp Pro. Dankzij de plug-in om realtime te renderen, visualiseert u...

AutoCAD Plant 3D

AutoCAD Plant 3D is speciaal ontworpen voor ingenieurs en ontwerpers die betrokken zijn bij de realisatie van complexe...

AutoCAD Mechanical

Wil je jouw 2D-ontwerpproces drastisch verbeteren? Wacht dan niet langer en ontdek waarom zovele ontwerpers en tekenaars overstappen...

  Ontdek hoe je producten kunt configureren en BIM-content creëert