Een Virtual Classroom Training is veel meer dan een online training: het is een echte interactieve training zoals u van ons gewend bent. Het enige verschil is dat u niet fysiek in ons Training Center aanwezig bent. Vanaf elke locatie kunt u inloggen op een krachtig workstation in ons Training Center en zo deelnemen aan de training. In onderstaande korte video ziet u hoe eenvoudig dit werkt.

Veel meer dan een gewone online training

Pluspunten van een Virtual Classroom Training

Voor onze Virtual Classroom Trainingen maken wij gebruik van krachtige HP workstations in combinatie met HP ZCentral technologie. Lesgeven, uitleg en meekijken doen we met dezelfde software als onze klassikale trainingen. Dit maakt onze Virtual Classroom Trainingen uniek en écht anders dan een gewone online training. In onderstaande vergelijking hebben we de belangrijkste verschillen op een rijtje gezet:

Gewone online training

 • Zelfstudie
 • Begeleiding via e-mail
 • Beperkte contactmomenten
 • Geen Autodesk-certificaat
 • Geschikte PC met Autodesk-licenties nodig

Virtual classroom training

 • Training in groepsverband
 • Persoonlijke begeleiding
 • 100% interactief met docent en medecursisten
 • Met Autodesk-certificaat
 • Toegang via elke willekeurige W10 computer

“Nauwelijks anders”

“Het contact met de trainer en de andere cursisten was uitstekend. We konden elkaar goed zien en verstaan, en ook het onderlinge overleg ging prima. Eigenlijk was het nauwelijks anders dan bij gewone trainingen: het was alsof we ‘gewoon’ bij elkaar in dezelfde ruimte zaten.”

Henk-Jan Verheul – Knipscheer Infrastructuur

Zo werkt het

Om deel te nemen aan een Virtual Classroom-training heeft u alleen een Windows 10 computer met muis, toetsenbord, beeldscherm en internettoegang nodig, evenals een device met camera (bij voorkeur met bluetooth).

Virtual classroom - computer

Met uw computer krijgt u toegang tot een krachtig HP Workstation in ons Training Center. U hoeft géén Autodesk-software te installeren op uw eigen computer.

Virtual Classroom - device

Met het device (telefoon, tablet, laptop) krijgt u toegang tot een Microsoft Teams-meeting en heeft u persoonlijk contact met uw docent en medecursisten.

“Vaker doen!”

“De uitleg van de trainer was uitstekend. Hij kon ook prima met ons meekijken. Hetzelfde geldt voor het contact met de andere deelnemers: er werd volop gelachen via de webcam. Bovendien bespaart deze manier van trainen me een hoop reistijd. Van mij mogen ze dit vaker doen!”

Sven Martens – Paul Bartelink Bouw

Virtual Training box

Wanneer u zich inschrijft voor een Virtual Classroom Training ontvangt u enkele weken voor aanvang van de cursus onze ‘Virtual Training Box’. Deze bevat o.a. onze unieke, zeer uitgebreide Nederlandstalige cursusdocumentatie en een mini-statief voor uw telefoon. Voor bedrijfs-/maatwerktrainingen is dit optioneel.

Aanbieding

Onze ‘Virtual Training Box’ bevat tijdelijk een JBL Live 500 BT headphone. Hiermee kunt u tijdens de training helder communiceren met uw docent en mede-cursisten. Na afloop van de training mag u deze houden. Bekijk de aanbieding.

Inschrijven?

Onze ‘Virtual Training Box’ bevat tijdelijk een JBL Live 500 BT headphone. Hiermee kunt u tijdens de training helder communiceren met uw docent en mede-cursisten. Na afloop van de training mag u deze houden. Bekijk de aanbieding.

Inschrijven?

Wilt u een Virtual Classroom Training volgen? In onze cursusagenda vindt u een overzicht van alle beschikbare trainingen.

Cursusagenda

Meer weten?

Heeft u vragen over deze nieuwe innovatieve leeromgeving? Onze adviseurs beantwoorden deze graag. U kunt ons bellen via 085 30 30 000

JBL 400 bluetooth headset

Virtual Classroom Ervaringen

Onze cursisten zijn erg enthousiast over de virtual classroom. Een greep uit de reacties:

 1. mark

  Johan Selders (Schadenberg BV) | Beoordeling: 10 Geplaatst op 14-09-2018
  “Duidelijk voorstel gekregen, telefonisch toegelicht en geholpen met de overstap naar AEC Collectie. Goed bereikbaar en prima dienstverlening. We zijn erg tevreden over het verbeterde beheer en gebruik van Autocad applicaties.”