Als u net start met BIM, of u wilt uw huidige product catalogus omzetten naar Revit-families dan kunnen wij u daar mee ondersteunen. Het goed opzetten van een Revit familie kan zeker als u start uitdagend zijn. U kunt ons inhuren om op projectbasis uw huidige producten om te zetten naar een Revit familie. Ook het omzetten van Inventor modellen naar Revit families behoort tot de mogelijkheden.

Wat zijn BIM-objecten?

BIM-objecten zijn digitale weergaven van producten en apparatuur die door uw klanten in hun gebouwinformatiemodellen kunnen worden geplaatst. Fabrikantspecifieke BIM-inhoud bevat 3D-weergaven van het product samen met bijbehorende metadata, zoals Omniclass-classificatie, materiaal, modelnummer, MEP-verbindingen en service-informatie.

Verkoop meer door BIM-objecten aan te leveren

Door BIM-objecten aan te bieden, wordt het voor klanten gemakkelijker en waarschijnlijker om uw producten in hun bouwprojecten te specificeren. Ontdek hoe u de hoge kosten van hermodellering en outsourcing kunt vermijden door de productconfiguratie te automatiseren en BIM-inhoud rechtstreeks vanuit uw bestaande 3D CAD-modellen te schrijven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
Vraag aan