AutoCAD Mobile App

Met AutoCAD Mobile App opent en bewerkt u bestanden waar en wanneer u maar wil. Of u nu werkvoorbereider, uitvoerder of onderaannemer bent: u heeft altijd en overal toegang tot volledig up-to-date bouwtekeningen.

 • Altijd en overal toegang
 • Tekeningen, bestanden en data altijd up-to-date
 • Eenvoudig tekeningen delen
 • Real-time communicatie
 • Beschikbaar voor iOS, Android en Windows 10
 • Keuze uit twee abonnementsvormen: Premium en Ultimate

Zo werkt u met AutoCAD Mobile App waar u wilt

Met AutoCAD Mobile App kunnen alle betrokkenen vanaf een PC, tablet of mobiele telefoon aan een project werken. Meten, bewerken, aantekeningen maken, foto’s toevoegen, samenwerken én tekeningen delen: het kan allemaal ter plekke. Bovendien worden tekeningen, bestanden en data direct bijgewerkt en is iedereen voorzien van de laatste informatie.

Daarmee stapt u definitief over van papier naar digitaal. U hoeft tekeningen immers niet meer via e-mail, FTP-server, Dropbox of op andere manieren te delen. Dat betekent dat u nog maar één versie heeft, die altijd en overal zonder veiligheidsrisico’s inzichtelijk is. Dankzij het Autodesk Trust Center is AutoCAD Mobile App namelijk optimaal beveiligd.

AutoCAD Mobile App is beschikbaar voor iOS, Android en Windows.

Extra mogelijkheden met AutoCAD Mobile App Premium en Ultimate

Naast de gratis AutoCAD Mobile App kunt u kiezen voor AutoCAD Mobile Premium en AutoCAD Mobile Ultimate. Met deze twee versies kunt u 2D-tekeningen op locatie creëren, bekijken en bewerken, waardoor de deelnemers aan uw projecten nog beter samenwerken. Bovendien kunt u eenvoudig opmerkingen, maatvoeringen, teksten en afbeeldingen toevoegen. Ook beschikt u over een uitgebreide set van tools om lagen te beheren.

 • Bij AutoCAD Mobile Premium krijgt u 25 GB cloud-opslag om uw projecttekeningen te delen (met een maximum van 30 MB per bestand).
 • Bij AutoCAD Mobile Ultimate is dat 100 GB (met een maximum van 40 MB per bestand).

.

Meer informatie over AutoCAD Mobile App Premium en Ultimate vindt u bij ‘Meestgestelde vragen’.

.

Vaakgestelde vragen over AutoCAD Mobile App

Wat zijn de verschillen tussen de abonnementen Free, Premium en Ultimate?

Voor de verschillen tussen de abonnementen verwijzen we u graag naar deze Autodesk AutoCAD Mobile App vergelijkingsmatrix.

Heeft AutoCAD Mobile App dezelfde functionaliteiten als AutoCAD (LT)?

Nee. AutoCAD en AutoCAD LT zijn volwaardige tekenapplicaties. AutoCAD Mobile App is een afgeslankte versie hiervan waarmee u over basistools beschikt, zoals lijnen, maatvoeringen en het plaatsen van teksten.

Als u een CAD-project technisch wilt gaan uitwerken dan is AutoCAD of AutoCAD LT de beste keuze.

Welke cursus heb ik nodig om met AutoCAD te leren werken?

Heeft u geen ervaring met AutoCAD, dan adviseren wij u om een AutoCAD Basiscursus te volgen. Heeft u wel ervaring met AutoCAD, maar heeft u het al lang niet meer gebruikt óf heeft u alleen ervaring met een oudere versie? Kies dan voor de AutoCAD Opfriscursus.

Is het mogelijk om met 3D-tekeningen te werken in AutoCAD Mobile Premium en Ultimate?

Nee, dat kan niet. U kunt DWG-tekeningen alleen in 2D creëren, tonen en bewerken. Zoekt u een online oplossing voor 3D-tekeningen? Gebruik dan de A360 Viewer.

Op welke besturingssystemen werken AutoCAD Mobile Premium en Ultimate?

AutoCAD Mobile App Premium en Ultimate kunnen geïnstalleerd worden op iOS 8.0, Android 4.0.3 en Windows 10 (en eventuele nieuwere versies dan deze drie uiteraard).

Kan ik AutoCAD Mobile Premium en Ultimate eerst proberen voordat ik me abonneer?

Jazeker! U kunt de applicatie een maand lang gratis testen. Tijdens deze periode is het overigens niet toegestaan om de app voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Eerder kon ik Autodesk-software kopen. Waarom kan ik me er nu alleen nog op abonneren?

Dat is een keuze van Autodesk. In 2016 is Autodesk gestopt met het verkopen van ‘Perpetual Licenses’. Daarvoor in de plaats zijn abonnementen gekomen: ‘Subscriptions’.

Een abonnement is voor u aantrekkelijk omdat de aanschafkosten lager zijn. Bovendien kunt u het abonnement afstemmen op de duur van een project en als kostenpost afboeken. Hierdoor worden projecten financieel overzichtelijker. Daarnaast bespaart u ook nog eens kosten doordat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft.

Er zijn drie abonnementstermijnen: drie maanden, een jaar en drie jaar.

Is technische ondersteuning of helpdesk mogelijk?

Bij elk Autodesk-abonnement krijgt u het Standard Plan. Hiermee heeft u recht op een (beperkt) basispakket aan hulp. De communicatie is in het Engels en alleen telefonisch buiten kantooruren (de helpdesk is in de Verenigde Staten). Het Premium Plan biedt u voor een gering bedrag uitgebreidere hulp, waarbij vooral de telefonische bereikbaarheid beter is. Lees hier meer over de verschillen tussen het Standard Plan en het Premium Plan.

Maakt u liever gebruik van Nederlandstalige ondersteuning, technische mensen die uw vakgebied verstaan én ook nog eens bereikbaar zijn tijdens reguliere, Nederlandse kantooruren? Dan is ons Helpdesk Abonnement de beste keuze.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
 • *Stel uw eigen pakket samen

  Selecteer een abonnement:

  • AutoCAD Mobile App Premium abonnement - 1 jaar

   50,00
   SKU: 4294789

  Opleidingen

  Helpdesk en ondersteuning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Werk met AutoCAD, altijd en overal

Kopen bij Arkance Systems

Als grootste Autodesk Platinum reseller van de Benelux garanderen wij u de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij helpen u ook na de aanschaf van een licentie en hebben een deskundige Nederlandstalige helpdesk.

Bel voor meer informatie:
085 - 30 30 000

Helpdesk

Deskundige Nederlandstalige helpdesk

Dagen 30 niet goed geld terug

Profiteer van een geldteruggarantie van 30 dagen.

Veligheid

Ga voor eenvoudig, snel en veilig.

Kalender

Sluit een driejarig abonnement af.

Financiering

Financiering mogelijk, betaal een vast bedrag per maand.

Gerelateerde producten

AutoCAD Opfriscursus

Elk jaar verschijnt er weer een nieuwe AutoCAD versie. Werkt u nog met een oudere versie (bijvoorbeeld 2008-2009)...

AutoCAD

AutoCAD staat wereldwijd bekend als dé betrouwbare oplossing voor professionele 2D- en 3D-ontwerpers en -tekenaars. Met vele miljoenen...

  Ontdek wat BIM voor u kan betekenen. Bekijk onze GRATIS on-demand webinar!
  Vraag aan